bpost bank schenkt ‘Strafste Supporters’ een eindejaarspremie

200 gratis tickets voor crossen bpost bank trofee

Tussen 16 en 31 december schenkt bpost bank elke dag gratis tickets weg voor één van de volgende drie manches van de bpost bank trofee (Essen op 20 december, Loenhout op 30 december en Baal op 1 januari). In totaal maken supporters kans op 200 gratis tickets.

Veldritfans kunnen tickets winnen door deel te nemen aan de wedstrijd www.destrafstesupporter.be of door als snelste correct te antwoorden op de dagelijkse prijsvraag op de Facebook-pagina www.facebook.com/bpostbanktrofee.   

 

 

Contacteer ons
Over bpost bank - bpost banque

bpost bank werd in 1995 opgericht onder de naam "Bank van De Post". Het is een zelfstandige Belgische bank die berust op een uniek partnershipmodel. Ze is in gelijke delen (50/50) in handen van bpost en BNP Paribas Fortis en wordt bestuurd door een onafhankelijk directiecomité. bpost bank biedt ruim één miljoen klanten op de Belgische markt bankdiensten aan. In een almaar complexere en onvoorspelbare financiële wereld vindt zij dat haar producten en diensten eenvoudig, veilig en voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom wil bpost bank een almaar eenvoudiger en veiliger bank zijn voor iedereen. Deze waarden vertalen zich in de slogan van bpost bank: “Zoveel is duidelijk”. 

"bpost bank" wordt steeds met kleine letters geschreven, ook aan het begin van een zin. De naam van de bank bestaat in de drie landstalen: bpost bank (NL), bpost banque (FR) en bpost Bank (DU).

bpost bank - bpost banque
Markiesstraat 1 bus 2 - rue du Marquis 1 bte 2
1000 Brussel - 1000 Bruxelles